UMUT TACİRİ

 


09.03.2023

            Safsatalar cumhuriyeti ironik masallar kasabasından herkese merhaba. Gündüz kuşağımızın en sevilen yalan penceresi birazdan sizinle olacak. Bir yere ayrılmayın. Yıllık umut vergilerinizi ödemeyi unutmayın. Hayallerin hemen ardından burada olacağız.

Hayaller;

            Birinci ve ikinci dünya savaşını kimse görmedi. Evet. Şu an yaşamakta olan insanlarımızın hiçbiri tarafından görülmedi, Dünya gezegenin insan savaşları. Çünkü biliyorsunuz ki karınca savaşları hala sürmekte.  Geçen yıl meydana gelen ikinci büyük kırıntı buhranın ardından karıncalar arasında başlayan savaş sonu gelmemecesine devam ediyor. Son güncellemelere göre ölü karınca sayısı 1 milyarı aşarken yaralanan ve esir düşen karınca sayısı belirsizliğini koruyor. Bazı karıncaların kırıntı yokluğundan yamyamlığa başladığına dair haberler elimize ulaşan bilgiler arasında yer aldı. Zamanında masum ve kimsesiz görünen karıncalar, aklı icat ederek savaşın mucidi olmayı başardılar. İnsanlar için biten savaş dönemi karıncaların karmaşık toplumunda tekrar yarattı kendini. Evrim biyologları karınca anatomisinin aklı yaratmaya uygun olmadığını savunurken çıkan insan savaşlarından bu yana geçen milyonlarca yılda karıncalar aklı insanlar savaşın olmadığı bir toplumu yaratmayı başardı.

Karınca Cumhuriyetinin Kralı II. Çıtır Kırıntı, İnsan Cumhuriyeti alt türler bakanıyla 2 saat süren bir kapalı oturum gerçekleştirdi. Toplantının ardından açıklama yapan kral, “İnsanlardan yardım istediğini ve iki karınca tonu böcek ilacı almak için 310 gr Uranyum teklifte bulunduklarını” söyledi. Sayın bakan teklifin değerlendirileceğini ancak bu savaşta tarafsız pozisyonlarını korumak istediklerini söyledi.

Hayallerin sonuna geldik.

            Safsatalarla bezeli hayaller kuracak kadar cesur, perdesiz gitarın notalarını yaratmak için dinlemek gerekliliğine mahkûm, insan külü kokluyor koskocaman bir toplum. Programımızın sonuna geldik mutlu gelecekler dileriz. Geldiğinizde sizi bekliyor olacağız.  Mus gelecekler.

Yorumlar

Popüler Yayınlar